Moederdag Cadeau

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 17:00

Afgelopen zondag was het weer Moederdag. Ik heb mijn moeder een zelfgemaakte blikvanger gegeven. 

 

Lees in deze blog hoe ik het heb gemaakt en wat ze ervan vond.

Moederdag cadeau

Het Idee

Ontwerp moederdag cadeau links

 

Ik vind dat mijn moeder meer verdient dan een cadeau uit een winkel. Zij verdient een cadeau wat net zo speciaal is als zijzelf. Iets unieks. 

Na een lange brainstormsessie kwam ik uit op een ontwerp met complexe hoeken en vlakken waar het woord "MAMA" uitgehaald is. Deze hoeken en vlakken zorgen ervoor dat het woord alleen goed te lezen is als je er recht inkijkt.

 

 

De voorkant van het cadeau bestaat uit 6 vlakken die willekeurig in elkaar overlopen. Door de verschillende hoeken zijn letters vanuit bepaalde invalshoeken niet of slecht zichtbaar. Dit is wat het ontwerp zo gaaf maakt.

Het cadeau is 10,5 cm lang, 4 cm hoog en maximaal 4,5 cm dik.

Ontwerp moederdag cadeau rechts
Ontwerp moederdag cadeau

 

 

De letters gaan dwars door het ontwerp heen, dus was het nodig om de driehoek van de "A" te verstevigen. Anders zouden die eruit vallen.

 

Het Resultaat

Moederdag cadeau

 

 

Na een middag ontwerpen en een avond printen had ik een prachtige, uniek cadeaus Ik heb hem meteen ingepakt, klaar om te geven. 

Het cadeau is geprint met de nozzle ingesteld op 220 °C en het printbed op 60°C. De print duurde ongeveer 5 uur, weegt 58 gram en is geprint op een raft.

Mijn moeder vond het een kei creatief en goed uitgedacht cadeau. Ze is er trots op en heeft het op de kast in de woonkamer gezet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.